Caut casă pentru Tine

”De minim o sută doăzeci de ani încoace munca agentului imobiliar a rămas cam aceeași”, la sfârșitul paginii vă explic și de ce 🙂

Deoarece nu poți avea toate casele în portofoliu și nici nu poți ghici toate nevoile celui care visează la casa lui, adică ale Tale, am gândit serviciul ”Caut casă pentru Tine”. Nu e un serviciu chiar nou, însă era cam vag până acum și îți era greu să-l soliciți. Aici îl vom defini cât mai simplu și clar ca să nu te simți jenat sau să crezi că ne deranjezi 🙂

Ce presupune serviciul ”Caut casă pentru Tine”, în primul rând să ai cât mai puține drumuri de făcut și cât mai puțini bani și nervi de irosit. Luăm aceste greutăți pe spatele nostru, astfel încât la tine să ajungă ofertele filtrate la maxim. Important este să știi foarte bine ce vrei, aici te vom ajuta și noi prin întrebări și o perspectivă asupra pieței la moment.

Mai pe scurt, pașii vor fi următorii:

1.Ne contactezi

2. Ne dai toate detaliile despre ce locuință ai nevoie (localizare, dimensiuni, bugete, dotări, etc)

3. Îți punem întrebările care vor ținti și mai bine ceea ce îți dorești

4. Semnăm contractul de prestări servicii

5. Îți pregătim o ofertă

6. Completăm fișa de vizionare

7. Mergem la vizionări (doar la locuințele care îndeplinesc criteriile cerute de tine)

8. Mergi acasă ”să dormi” cu deciziile și alegerile făcute

9. În momentul când hotărăști definitiv care locuință este cea mai bună alegere pentru tine mai mergem odată la locație și discutăm amănunțit toate detaliile și negociem în numele tău cel mai bun preț

10. Alegem o dată pentru semnarea la notar

11. Încheiem tranzacția

Pe tot acest parcurs noi suntem alături de tine fizic, sau în unele cazuri la telefon.

Decizia finală o vei lua având toate informațiile necesare.

Te vom consulta cu privire la plăți, contracte, pași de urmat, tipuri de credite, la ce să fii atent în procesul semnării actelor  etc. Să știi că echipa noastră este la curent cu toate schimbările legislative și financiare, fiscale care au loc ca să-ți putem explica și prezenta toate posibilitățile astfel vei putea lua decizii în cunoștință de cauză.

Să nu uit… Serviciul ”Caut casă pentru Tine” este doar 2% din valoarea tranzacției. Și acoperă zonele: Dobroești, Pantelimon, Otopeni și Tunari.

Ne putem cunoaște mai bine doar în procesul de muncă, până la urmă acțiunile definesc cine suntem. Așteptăm cu drag sunetul tău.

Ca să mă țin de cuvânt, aveți aici răspuns la afirmația de mai sus, vă las în compania unei opere cel puțin vesele de Ion Luca Caragiale ”Caut casă”. Dă click pe buton dacă vrei să citești povestirea. (dând click pagina se va deschide în fereastra curentă și vei rămâne pe site-ul CasaMeaBucuresti.ro)

Cu drag echipa MiTiGi

Cu grijă pentru valorile Tale…

Copyright © MiTiGi