Cine suntem noi?

Am putea spune multe despre noi. Funcționăm în baza unui set de valori bine definite. Pentru noi este mai important ca alegerea clientului să fie bună pentru el decât doar să fie încheiată tranzacția, acest lucru ne motivează extrem. Mai sunăm clienții și peste jumătate de an după ce s-au mutat să vedem ce mai fac. Unii clienți ne-au devenit prieteni. Credem într-o lume mai bună și contribuim și noi la ea așa cum putem, și anume printr-o comunicare mereu constructivă și prin faptul că facem posibilă întâlnirea clienților noștri cu casa visurilor lor, care să le devină ACASĂ cât mai curând posibil.

Dar aici este vorba despre tine și despre casa care te așteaptă. Așa că ne vom axa mai mult pe acest aspect.

Cum decurge colaborarea cu noi:

1. Alegi din portofoliul nostru casa sau casele de vânzare care ți-au plăcut

2. Ne contactezi și programăm vizionarea

3. Completăm fișa de vizionare și contractul de prestări servicii

4. Mergem la vizionări

5. Mergi acasă ”să dormi” cu deciziile și alegerile făcute

6. În momentul când hotărăști definitiv care locuință este cea mai bună alegere pentru tine mai mergem odată la locație și discutăm amănunțit toate detaliile

7. Alegem o dată pentru semnarea la notar

8. Încheiem tranzacția

Pe tot acest parcurs noi suntem alături de tine fizic, sau în unele cazuri la telefon.

Decizia finală o vei lua având toate informațiile necesare.

Te vom consulta cu privire la plăți, contracte, pași de urmat, tipuri de credite, la ce să fii atent în procesul semnării actelor  etc. Să știi că echipa noastră este la curent cu toate schimbările legislative și financiare, fiscale care au loc ca să-ți putem explica și prezenta toate posibilitățile astfel vei putea lua decizii în cunoștință de cauză.

Și nu în ultimul rând, partenerii, clienții și echipa nostră sunt importanți în aceeași măsură pentru noi, de aceea tindem să creăm un echilibru în abordarea cu integritate a tuturor părților. Credem cu tărie în abordarea de tip win-win, astfel căutăm în permanență beneficii și soluții care să fie valoroase pentru toți.

Însă ne putem cunoaște mai bine doar în procesul de muncă, până la urmă acțiunile definesc cine suntem. Credem că vom avea parte de o colaborare frumoasă, așteptăm sunetul sau mesajul tău!

Cu drag echipa MiTiGi

Din proiectele echipei fac parte:

Casa Mea București – acest proiect are în portofoliu case de vânzare în Pantelimon și Dobroești atent alese ținând cont de calitatea construcției, locației și bunacredință a dezvoltatorului.

Puteți face cunoștință cu el pe:

Site – https://casameabucuresti.ro/ 

Facebook – @CasaMeaBucuresti

Instagram – casameabucuresti

Mindful House Imobiliare Zona Nord București – din oferta acestui proiect fac parte apartamente și case de vânzare situate în Zona de Nord (Tunari, Otopeni…), care este o zonă în plină dezvoltare. Din Zona de Nord ai acces ușor la zona de birouri Pipera, la zonele de cumpărături și distracție din Nord: Promenada Mall, Băneasa Shopping City, Divertiland, Gradina Zoo, Therme și altele, inclusiv la ieșirile principale din București către munte si mare (A2 si A3).

Puteți face cunoștință cu el pe:

Site – https://mindfulhouse.ro/  

Facebook – @Imobiliare.Zona.Nord.Bucuresti.MindfulHouse

Mai multe despre noi puteți afla pe:

Site – https://mitigi.com/ro/

Facebook – @MiTiGi.Grup

Cu grijă pentru valorile Tale…

Copyright © MiTiGi