Casă de vânzare, sectorul 3, București. EXCLISIVITATE. Comision 0!

€ 329.900
cash, credit, negociabil

  • ID-ul imobilului: 805
  • Post actualizat: 2021-08-03 06:14:42
  • Dormitoare: 4
  • Bai: 4
  • Etaje: 2
  • Zonă: 276 m²
  • Mărimea lotului: 300 m²
  • An construit: 2016
  • Tip:
  • Cartier: Sector 3

Descriere

Ce ar putea fi mai frumos decât o casă impecabilă în care odată ce intri nu te mai dai dus de acolo?

Casa Cunești este locul unde te simți acasă din prima. Caldă, primitoare, spațioasă, confortabilă, gândită până la cele mai mici detalii.

Grădina din curte îți oferă o priveliște frumoasă stând la terasă. Este amenajată frumos și foarte îngrijită.

Parterul este creat ca o premiză pentru socializare. Chiar dacă este împărțit pe zone de interes ca living, birou, hol, bucătărie, din cauza lipsei de bariere se crează un spațiu unic care predispune la relaxare, distracție și comunicare.

Etajul oferă 3 dormitoare dintre care două cu baie proprie, o baie comună și un hol generos cu spațiu de relaxare sau citit.

Podul cu înălțimea maximă de 2,55m este ca o pânză curată pentru creativitate. Cei 130 metri pătrați oferă spațiu pentru cele mai diverse activități sport, pictură, meșteșugărit etc. Iar dacă mai puneți și un proiector și niște bean bag-uri puteți călători oriunde de la înapoi în amintiri până la oriunde în lume sau să priviți filmele preferate. Dar nu vă dau mai multe idei, ca să veniți cu cele proprii.

Și desigur e un loc minunat pentru copii, nepoței :), spațiul le oferă multe locuri unde se pot juca v-ați ascunselea, sau alerga în voie. Podul cred că va fi preferatul lor, unde își pot instala corturi, construi case din pături  sau amenaja orice, de la jungla până la pustiul Sahara. Efectiv ar putea avea acasă propriul teren de joacă :).

Casa este situată la doar 200m (3 minute pe jos) de școala privată ISB (International School of Bucharest) și 1km de Parcul Pantelimon (o plimbare de 12 minute pe jos), însă zona verde începe mai aproape, la maxim 300m de casă, pentru alergători sau cei care iubesc plimbările este un beneficiu în plus.

Să trecem la datele tehnice:

Casa se află în sectorul 3 pe strada Cunești. Sectorul 3 este foarte verde, cu parcuri bine îngrijite amenajate cu locuri de joacă moderne și stadioane pentru diferite tipuri de sport, dintre ele face parte și Parcul Panteleimon.

Mobilierul este în stil clasic, de la Mobexpert.

Acces securizat în curte și în casă, supraveghere video, poartă electrica, gard din fier forjat

P+E+Pod circulabil

Parter: dormitor, birou, living, camera tehnică, bucătăria cu ieșire spre terasa, baie, înălțimea camerelor 2,9 m.

Etaj: 3 dormitoare dintre care 2 au baie proprie, o baie comună, zona de relaxare, hol, acces în pod. Înălțimea camerelor 2.9 m.

Pod: 130 mp spatiu liber, înălțimea maximă 2,55 m.

Terasa deschisa 12 mp și acoperită cu  copertina electrică.

Terasa închisă cu termopan 4.8mp.

Bucătăria are 25 mp este in stil american, cu insula pe mijloc este mobilată și utilată complet: aragaz, hotă, chiuveta cu bateria și cuptorul de la Franke, frigider, aparat de cafea.

Calorifere din aluminiu, centrala Vaillant, boiler pentru apă caldă.

Total: 4 dormitoare, 4 băi, birou, living, bucătărie, cameră tehnica, pod, 2 terase.

Suprafața utilă este 276 mp

Suprafața teren 300 mp

Amprenta la sol 146 mp

Prezenatare video: https://www.youtube.com/watch?v=GEGAIE7O_Qk&list=PLMNKUwsYbXrKTZmPzmsTFubzS2JKPEPfH

Pentru detalii: 0771081702 – Ghenadie Ciobanu

#coolhouse #greathouse #impeccablehouse

Video

This style property is located in is currently and has been listed on Casa Mea Bucuresti. This property is listed at € 329.900. It has 4 paturi bedrooms, 4 bai bathrooms, and is 276 m². The property was built in 2016 year.

Sus